آموزش, معرفی

انتقال تصویر با ip static چگونه انجام می شود ؟

انتقال تصویر با ip static

همانطور که می دانید داشتن تصاویر دوربین های مداربسته روی موبایل با استفاده از انتقال تصویر با ip static یکی از فاکتورهای مهمی است که دارندگان این نوع سیستم امنیتی می خواهند به آن دسترسی داشته باشند . بنابراین ما به آموزش کامل انتقال تصاویربه روش ip static برای کاربران و دارندگان این سیستم می پردازیم .

مراحل گام به گام انتقال تصویر دوربین مداربسته با ip static

۱.برای انجام تنظیمات مربوط به انتقال تصویر باید  هر سه دستگاه ضبط کننده ، مودم ، موبایل یا کامپیوتر به درستی تنظیم کنید .

۲.از شرکت ارائه دهنده اینترنت خود  یک ای پی استاتیک درخواست کنید .  مثلا اگر از خدمات شرکت آسیا تک استفاده می کنید، یک ای پی استاتیک (ولید) از آن ها  درخواست کنید .

۳. بعد از اینکه  ای پی استاتیک را دریافت کردید  ( که ممکن است مدتی زمان نیاز باشد تا فعال شود) اول باید از درست کار کردن و به اصطلاح پینگ دادن ای پی دریافت شده مطمئن شوید. (خیلی از مواقع ممکن است با اینکه تمام تنظیمات را درست انجام دادید ولی انتقال تصویرصورت نمی گیرد در آخر هم بعد از کلی سعی و خطا متوجه می شوید که  ای پی استاتیک اختصاص داده به شما فعال نشده است.)

۴. اکنون باید ازبرقراری اتصال مودم اینترنت به دستگاه DVR یا NVR از طریق کابل شبکه مطمئن شوید که برای اطمینان از این مورد ، باید دقت کنیدکه چراغ زرد رنگ پورت شبکه واقع در پشت DVR  در حالت چشمک زن باشد.

توجه : زمانی که فاصله دستگاه ضبط کننده شما با مودم زیاد باشد بهتر است از کابل های شبکه با جنس مرغوب استفاده کنید تا تصویر روی شبکه ی اینترنت به تاخیر و قطع و وصل دچار نشود.

۵. بعد از طی مراحل قبل برای انتقال تصاویر دوربین مداربسته با استفاده از دستگاه DVR ابتدا باید. به بخش تنظیمات دستگاه DVR وارد شده  و قسمت “Network” آن را پیدا کنید و سپس از قسمت “Network“به قسمت ست کردن IP دستگاه DVR وارد شوید. ابتدا باید دستگاه DVR را از حالت “DHCP“ (که در صورتی که تیک خورده باشد، تیک آن را بردارید) خارج کنید ، به صورت دستی IP هم رنج با IP شبکه بدهید.

 معمولا IP مودم‌های “ADSL” به صورت پیش فرض روی “۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱” تنظیم شده است . سایر کامپیوترها هم اگر در این رنج نیستند باید در این رنج قرار بگیرند. اگر بخواهید که اینکه IP دستگاه DVR شما هم رنج IP کامپیوترها باشد. لازم است که یک آدرس مانند “۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱۰۰” به دستگاه DVR وارد کنید.(فقط سه رقم آخر”۱۰۰” لازم است که متفاوت شود. این سه  قسمت به صورت اختیاری، مابین ۲ تا ۲۵۴ باید انتخاب شود و همچنین نباید تکراری باشند.)سپس درقسمت “Sub net” دستگاه DVR ، کد “۲۵۵٫۲۵۵٫۲۵۵٫۰” را وارد کرده و  در انتها در قسمت“Default Gate way” دستگاه DVR خود IP مودم ADSL را وارد کنید (IP مودم  “۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱” است).

۶. دو قسمت دیگر از قسمت‌های DNS باقی می ماند که برای هر سرویس دهنده اینترنت DNSهای این قسمت‌ها متفاوت است و می‌توان اطلاعات مربوط به این قسمت‌ها را با برقراری تماس با شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت خود، از آن‌ها دریافت کرده وسپس بر روی دستگاه این اطلاعات را ست کنید .

۷.اکنون باید پورت برقراری ارتباط دستگاه DVR را تعیین کرد و  این عددنیز اختیاری می‌باشد.، اما بهتراست برروی “۸۰۸۰” تنظیم شود . ( چنانچه در زمینه پورت‌ها اگاهی کافی ندارید بهتر است پورت ذکر شده خالی رها شود، چون بعضی ازپورت‌ها توسط سیستم استفاده می‌شوند، بازه مابین ۰ تا ۶۵۵۳۵)

۸.توجه داشته باشید که  این عملیات مانند تنطیم IP کامپیوتر است،. تنها وجه تمایز آن در ظاهر دستگاه DVR و کامپیوتر است .

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *