روش دایورت تلفن ثابت به موبایل چگونه است؟
دایورت کردن خط یا کال فورواردینگ اصطلاحی است که حدود 20 سال پیش با ورود گوشی تلفن همراه به سرعت جای خود را در ادبیات کشور ما پیدا نمود. امروز شاید کمتر کسی باشد که با اصطلاح دایورت کردن یا انتقال تماس آشنا نباشد. اما کماکان عده بسیاری بیخبرند که دایورت کردن تلفن ثابت نیز امکان پذیر است. برای آشنایی با کد دایورت کردن تلفن ثابت به موبایل و یا کد دایورت کردن تلفن ثابت به خط ثابت دیگر در این مقاله با ما همراه شوید.
اگر قصد دایورت کردن داخلی سانترال را دارید به مطالب آموزش دایورت خطوط در سانترالهای بزرگ و یا کوچک پاناسونیک مراجعه کنید.
در سوییچهای مخابراتی کدهایی برای مدیریت تماسها توسط کاربران موجود است. این کد ها در اصطلاح فیچرکد یا نامبرینگ پلن نام دارند. در این بخش کدهای مربوط به دایورت تمامی تماسها، دایورت در صورت اشغال بودن و دایورت در صورت عدم پاسخ را آموزش میدهیم.
کد دایورت تمامی تماسهای تلفن ثابت
برای دایورت تمامی تماسهای تلفن ثابت به یک شمارهی موبایل یا به یک تلفن ثابت دیگر از کد زیر استفاده نمایید.
# شماره مد نظر*21*
ابتدا * سپس عدد 21 و مجدد * را شماره گیری نمایید. حال شمارهای که میخواهید تماسها به آن منتقل شود را وارد نمایید و سپس کلید# را فشار دهید.
برای غیر فعال کردن دایورت تمامی تماس ها از کد #21# استفاده کنید.
کد دایورت تلفن ثابت در صورت اشغالی خط
# شماره مورد نظر*43*
برای غیر فعال کردن این کد به ترتیب #43# را شماره گیری نمایید.
کد دایورت تلفن ثابت در صورتی که پاسخگو نباشید
# شماره مورد نظر*65*
برای غیر فعال کردن این کد به ترتیب #65# را شماره گیری نمایید.
مشکل دایورت تلفن ثابت
بروز مشکل دایورت خط ثابت به این معنی است که کدهای مربوط به انتقال تماس بر روی خط شما تعریف نشده است و یا دسترسی شما به این کدها محدود شده است.
راه حل مشکل دایورت تلفن ثابت
در صورتی که مشکل دایورت خط ثابت برای شما پیش آمد بایستی با در دست داشتن مدارک مورد نیاز مخابرات با مراجعه به امور مشترکین مخابرات منطقهی خود درخواست فعال سازی کد دایورت شمارهی خود را مطرح فرمایید.
امکان دارد کد های دایورت در مراکز مختلف و شهرستان های مختلف متفاوت باشد و بهترین کسی که میتواند شما را راهنمایی کند امور مشترکین مخابرات محل شماست .
سیستم روتاری
این خدمت را چند سالی است مخابرات از مراکز خود حذف کرده است و بجای روتاری پیشنهاد دایورت را می دهد که شما برای این کار باید خطوط را به صورت زنجیره وار روی هم دایورت کنید تا در زمان اشغالی روی خط بعد افتاده و کار روتاری را برای شما انجام دهد. روتاری در خصوص مشترکینی که از قبل خریداری نمودهاند همچنان فعال است و این سیستم که به زنجیره هم شناخته می شود به صورت اتومات و بدون پرداخت هزینه از ابتدا خط را در صورت اشغالی به خط بعد تحویل میداد و با دادن یک سر شماره تمام کالر آیدیهای شمارههای شما هم به شماره خط سر شماره تغییر میکرد. در واقع با این کار شما چندین خط با یک شماره داشتید و روش خوبی برای تبلیغ به حساب می آمد.
بهترین روش برای تبلیغات تلفنی
با توجه به حذف خدمات روتاری از مخابرات و مشکلاتی که برای شرکت ها روی دایورت کردن خطوط هست ( هزینه اضافه – عدم کالر آی دی واحد ) احتیاج به سیستمی جایگزین برای شرکتها احساس میشد و بهترین راه برای این که یک خط ثابت با ظرفیتی بالا داشته باشیم خرید سیپ ترانک یا خط E1 از مخابرات است که به شما امکان 30 تماس همزمان بر روی هر خط را میدهد و نکته حائز اهمیت آن اینکه برای تبلیغات می توانید از خطوط 4 یا 5 رقمی استفاده نمایید که این امر به بهبود ارتباطات شما کمک می کند .
چقدر مفید، فقط روی تلفن ما کار نکرد، باید یه سر برم مخابرات…
حتما بعد از مراجعه به مخابرات مشکل شما حل خواهد شد دوست عزیز
بسیار مفید و کاربردی بود
خیلی ممنون از مطلب مفیدتون.